Warm appelsap met kruiden

Warm Appelsap Kruiden

Stap voor stap

Normaal drinken we het koud en dient het als verfrissend drankje, maar heb je ooit al warm appelsap geprobeerd? Een verrassend lekker en verwarmend receptje voor tijdens de koudere dagen.

  1. Doe het appelsap en de rest van de ingrediënten in een pannetje.
  2. Zet op een zacht vuur en laat minimum een kwartiertje opwarmen zonder het te laten koken .
  3. Zeef het warme appelsap en schenk in glazen. Werk af met een kaneelstokje en een schijfje sinaasappel met enkele kruidnagels ingedrukt.

Ingrediënten

Per liter appelsap:

  • 1 liter appelsap van Roes
  • Zeste van ¼ sinaasappel
  • 4 kruidnagels
  • 1 kaneelstokje
  • Mespunt nootmuskaat

Afwerking:

  • Schijfjes sinaasappel
  • Enkele kruidnagels
  • Kaneelstokjes